Bodhi Massage Bleiswijk

Bodhi Massage Bleiswijk is het bedrijf van Sanida. Sanida is geboren en getogen in Thailand. Na 10 jaar voor diverse massagesalons gewerkt te hebben is ze nu haar eigen salon gestart. Daarbij hoort een mooie duidelijke website die past bij de zorg en aandacht die zij als masseuse biedt. Hoewel veel mensen een Thaise massage associëren met erotiek is dat zeker niet het geval. We hebben enige tijd overlegt of er niet met grote opvallende letters "GEEN EROTIEK" op de website zou moeten komen te staan. Bij nader inzien hebben we dat niet gedaan omdat dat ontsierend zou staan en ten koste zou gaan van de mooie warme uitstraling.

Sanida heeft door een fotograaf foto's laten maken waarvan de beste opgenomen zijn. Teksten hebben we gezamenlijk opgesteld, maar worden later door Sanida naar behoefte verder vorm gegeven.

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om een afspraak te maken is er een afspraken-module toegevoegd aan de website.

De website is ontwikkeld m.b.v. het content management systeem Wordpress,

Als je haar website ook eens wilt bekijken (of een massage boeken) kan dit door te klikken op : www.bodhi-massage-bleiswijk.nl