Foto van Noort

Foto van Noort is het bedrijf dat opgezet is door Colijn van Noort. Colijn is een succesvolle fotograaf wiens website wat gedateerd was geraakt en voor een herontwerp bij me kwam. Hij had duidelijk voor ogen wat hij wilde en al snel konden we beginnen met het bouwproces. Voor ieder website is het belangrijk om mooie afbeeldingen op te nemen, maar voor de website van een fotograaf is dat noodzakelijk. De website van Colijn wordt gekenmerkt door prachtige scherm vullende foto's die hij zelf gemaakt heeft. Met wat artistieke effecten spreken ze nog meer tot de verbeelding. De pagina's van het onderdeel "zwangerschapsfotografie" vind ik zelf ontroerend mooi geworden.

De website is vormgegeven m.b.v. het content management systeem Joomla. Colijn is daar inmiddels zo in thuis dat hij alle aanpassingen en uitbreidingen in eigen beheer kan uitvoeren.

Als je de website ook eens wilt bekijken, of op zoek bent naar een professionele fotograaf, kan je klikken op : www.fotovannoort.nl

Onderstaand, met toestemming van Colijn, een paar van zijn prachtige foto's van de website (op schaal, voor een optimale weergave bezoek je zijn website).

  • 3735
  • Last modified on donderdag, 02 september 2021 16:24